Të gjitha lajmet

KOMUNIKATA E SHMDFK-se

Shoqata kërkon që futbollistët e papaguar, të deponojnë ankesa

Shoqata kërkon që futbollistët e papaguar, të deponojnë ankesa


5 August, 2020 @13:05

Shoqata për Mbrojtjen e të Drejtave të Futbollistëve të Kosovës (SHMDFK) përmes një njoftimi të lëshuar sot ka këruar që të gjithë futbollistët që kanë pasur kontrata me klubet e tyre dhe nuk u janë paguar obligimet - të deponojnë ankesë.

Pas urimit për klubet që kanë arritur objektivat e stinorit, SHMDFK ka bërë të ditur se lojtarët duhet të bëjnë ankesë në FFK por edhe t’ia dërgojnë një kopje të saj SHMDFK-së.

“Shoqata bën thirrje tek të gjithë futbollistët të cilëve iu ka skaduar kontrata e punës me klubet e tyre aktuale që në rast se të njejtëve nuk iu janë kryer të gjitha obligimet financiare të parapara si në kontratë nga ana e punëdhënësit – klubit, të njejtit të bëjnë ankesë në FFK si dhe një kopje elektronike ta dërgojnë në adresën elektronike të ShMDFK: [email protected] Të njejtën procedurë udhëzohen fuqishëm ta ndjekin edhe futbollistët e tjerë që kanë kontrata pune më afatgjate por ndaj të cilëve klubet kanë dështuar të kryejnë obligimet financiare,” është thënë ndër të tjera në njfotim.

Ndërsa Shoqata në fjalë gjithashtu u ka premtuar lojtarëve që do të jenë gjithmonë me dhe pranë futbollistëve.

“Përkundër vështirësive që ka sjellur pandemia në punët tona të përditshme, SHMDFK konfirmon anëtarët dhe opinionin e gjerë se aktivitetet brenda dhe jashtë vendit me qëllim ngritjen e ndërgjegjësimit dhe marrjen e përkrahjes nga institucionet relevante do te vazhdojnë me intenzitet të shtuar. Shoqata është gjithmonë me dhe pranë futbollistëve.” b


NGA SUPERLIGA E KOSOVËS NË CHALLENGE TË ZVICRËS

Milot Avdyli nga ‘89-shi në Aarau

FFK Superliga/International/Sportistë shqiptarë në botë/Transfere

Milot Avdyli nga ‘89-shi në Aarau

01/02/21 @ 14:36

TRANSFER

Gjilani hat-trick me përforcime

FFK Superliga/Transfere

Gjilani hat-trick me përforcime

31/01/21 @ 20:09

PODUJEVË

Llapi paralajmëron miqësoren e radhës

FFK Superliga/FFK Liga e parë

Llapi paralajmëron miqësoren e radhës

31/01/21 @ 17:40

GJILANI

Gjilani përforcon shtabin teknik

FFK Superliga

Gjilani përforcon shtabin teknik

31/01/21 @ 15:59

MIQËSORE

Drita mposhtet me rezultat të thellë nga Vorskla

FFK Superliga

Drita mposhtet me rezultat të thellë nga Vorskla

31/01/21 @ 15:49

MIQËSORE

Prishtina me fitore bindëse ndaj polakëve të Korona Kielce

FFK Superliga

Prishtina me fitore bindëse ndaj polakëve të Korona Kielce

31/01/21 @ 15:32

MIQËSORE

11-shja e Prishtinës ndaj Koronës

FFK Superliga/International

11-shja e Prishtinës ndaj Koronës

31/01/21 @ 12:25

FAZA PËRGATITORE

Prishtina nesër përballë miqësores së fundit në Antalya

FFK Superliga

Prishtina nesër përballë miqësores së fundit në Antalya

30/01/21 @ 22:52

TRANSFER

Ballkani godet me dy transfere të reja

FFK Superliga

Ballkani godet me dy transfere të reja

30/01/21 @ 22:18

LLAPI

Rikthehet Januzi

FFK Superliga

Rikthehet Januzi

30/01/21 @ 20:54


Të gjitha lajmet nga FFK Superliga