Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet

Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Grupi A


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Spanja 6 6 0 497 431 12
Mali i Zi 6 3 3 454 443 9
Sllovenia 6 2 4 484 492 8
Bjellorusia 6 1 5 445 514 7

Grupi B


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Turqia 6 4 2 437 389 10
Letonia 6 4 2 477 453 10
Ukraina 6 3 3 440 450 9
Suedia 6 1 5 398 460 7

Grupi C


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Lituania 6 6 0 512 352 12
Polonia 6 3 3 436 410 9
Hungaria 6 3 3 414 421 9
Kosova 6 0 6 384 563 6

Grupi D


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Italia 6 4 2 474 405 10
Holanda 6 3 3 434 416 9
Kroacia 6 3 3 431 419 9
Rumania 6 2 4 368 467 8

Grupi E


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Franca 6 6 0 479 377 12
Rusia 6 3 3 458 428 9
Bosnja dhe Hercegovina 6 2 4 400 481 8
Belgjika 6 1 5 392 443 7

Grupi F


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Republika Çeke 6 5 1 464 425 11
Finlanda 6 3 3 453 449 9
Bullgaria 6 2 4 466 476 8
Islanda 6 2 4 463 496 8

Grupi G


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Gjermania 6 6 0 508 414 12
Serbia 6 4 2 514 449 10
Gjeorgjia 6 2 4 460 495 8
Austria 6 0 6 394 518 6

Grupi H


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Greqia 6 6 0 513 432 12
Izraeli 6 3 3 438 458 9
Estonia 6 2 4 415 459 8
Britania e Madhe 6 1 5 440 457 7
Kualifikimi në fazën e dytë
Eliminim

Koment

ORARI I NDESHJEVE NË GRUPIN C:

24 nëntor 2017 Polonia - Hungaria 70-60
24 nëntor 2017 KOSOVA - Lituania 61-99
26 nëntor 2017 Lituania - Polonia 75-55
26 nëntor 2017 Hungaria - KOSOVA 84-76
23 shkurt 2018 Polonia - KOSOVA 90-62
23 shkurt 2018 Lituania - Hungaria 80-75
26 shkurt 2018 Hungaria - Polonia 64-57
26 shkurt 2018 Lituania - KOSOVA 106-50
28 qershor 2018 KOSOVA - Hungaria 65-81
28 qershor 2018 Polonia - Lituania 61-79
1 korrik 2018 KOSOVA - Polonia 70-103
1 korrik 2018 Hungaria - Lituania 50-73

2/07/2018 11:20