Java VI
Ferizaj
0 : 2
Java VI
Gjilani

FT
90’ - 3 minuta shtesë
87’ - GOL Edon Sadriu (GJI)
63’ - GOL Wilber Perez (GJI)
50’ - ZËV. HYN Salih Kosumi (GJI) > DEL n.n. (GJI)
48’ KV Ylber Kastrati (GJI)
46’ ZËV HYN Mentor Mazrekaj (FER) dhe Fuad Karabeg (FER) > DEL Qupi (FER) dhe Bunjamin Asani (FER)
46’ - Fillon pjesa e dytë
HT
45’ - 2 minuta shtesë
35’ - KV Bunjamin Asani (FER)
32’ - RAST Dren Gashi (FER) rrezikon, s’gjen kornizën
30’ - RAST Genc Hamiti (FER) nga gjuajtja e lirë rrezikon, por jashtë
20’ - ende nuk ka gol në takim
11’ - RAST Traevis Caesar (GJI) për pak nuk e gjen kornizën e portës
1’ - Fillon ndeshja
Stadiumi me bar sintetik, Ferizaj

Java VI
Drita
1 : 0
Java VI
Prishtina

FT
90’ - 4 minuta shtesë
88’ - Momentet e fundit të ndeshjes, Prishtina s’duket që po mendon barazimin
77’ - Drita qetë po mban topin, Prishtina po kërkon posedimin
59’ - GOL Arbër Shala (DRI), asiston Xhevdet Shabani (DRI)
55’ - Ende s’ka ndërrim rezultati në derbi
46’ - Fillon pjesa e dytë
HT
45’ - 2 minuta shtesë
44’ - KV Diar Miftaraj (PRI)
43’ - ZËV. DEL Gauthier Mankenda (PRI) > HYN Arbër Hoxha (PRI)
41’ - RAST Basit Khalid (PRI) rast i mirë, pranë portës
27’ - RAST Gauthier Mankenda (PRI) tenton, mbron Edvan Bakaj (DRI)
20’ - ende nuk ka gol në takim
13’ - RAST - tenton Meriton Korenica nga 16m. (PRI), pa sukses
9’ - RAST Me kokë Basit Khalid (PRI), jashtë
6’ - RAST Haxhi Neziraj (DRI) shuton, ndal mbrojtja prishtinase
1’ - Fillon ndeshja
Stadiumi i qytetit, Gjilan