MAGAZINA

Shkëlqimi i Kosovës falë xhudos

Shkëlqimi i Kosovës falë xhudos

22 June, 2019 @19:31

Ngritja lart e flamurit të Kosovës në këto ditë po bëhet vetëm nga sporti në përgjithësi, e më meritori xhudoja në veçanti.

Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova sot kanë sjellë dy medalje për Kosovën nga Lojërat e dyta Evropiane në Minsk, nën dirigjimin e trajnerit superior, Driton Kuka.

TopSporti.com