MAGAZINA

Vihet edhe ndriçimi

Vihet edhe ndriçimi

8 February, 2019 @14:06

Palestra Mizair Isma në Rahovec po merr pamjen përfundimtare të saj dalëngadalë, për tu bërë gati për Final 8 të Kupës së Kosovës.

Rahoveci ka botuar këtë fotografi ku shihet se edhe ndriçimi në palestër është vendosur dhe testuar dhe sipas ecjes së punimeve gjithçka po shkon drejt përfundimit në kohë.

TopSporti.com