Wednesday — 20 February

Marketingu

TopSporti.com, portal i lexuar nga një audiencë e cila përbëhet nga 90% meshkuj, ofron mundësi unike për reklamuesin. Në dallim nga portalet tjera, hapësirat reklamuese janë ekskluzive dhe të dedikuara. Këto hapësira nuk ndahen me reklamues tjerë dhe servohen gjatë 100% të kohës së rezervuar — me çmime më të volitshme në treg!

Rezervoni tani


Klientët
Partnerët


Audienca

Meshkuj (16—41 vjeç)
90%


Çmimorja

Leaderboard400€/muaj
Top250€/muaj
Sidebar280€/muaj
Article300€/muaj
* Të gjitha hapësirat janë ekskluzive gjatë gjithë muajit të rezervuar.


Pagesat

ProCredit Bank Kosovo
Konto: 1189006116000168
BOROZANI SHPK, PrishtinëKontakti

[email protected]

Tel: +377 (0)44 120 000

BOROZANI SHPK

10000 Prishtina, Kosova

Hapësirat