Tabelat dhe Rezultatet

Stinori 2020-2021


Top golashënuesit

Lojtari EKIPI TOTAL GOLA (Nga penalltia)

Muhamet HYSENI Llapi 17 5

Drilon HAZROLLAJ Malisheva 12 3

Nazmi GRIPSHI Ballkani 9 3

Jalen BLESA Prishtina 9 2

Blerim KRASNIQI Drita 8

Albin BERISHA Ballkani 7

Altin ALIU Malisheva 7

Almir KRYEZIU Ballkani 6

Besnik KRASNIQI Drita 5 2

Hamdi NAMANI Llapi 5

Altin MËRLAKU Dukagjini 4

Iljasa ZYLFIJI Dukagjini 4

Florent AVDYLI Feronikeli 74 4

Jakup BERISHA Feronikeli 74 4 1

Dominik IVKIC Fushë Kosova 4

Urim STATOVCI Fushë Kosova 4 1

Prins TJIUEZA Liria 4 1

Ilir MUSTAFA Malisheva 4 2

Edvin KUC Ballkani 3

Albin PRAPASHTICA Drita 3

Almir AJZERAJ Drita 3

Blend BAFTIU Drita 3

Blerind MORINA Dukagjini 3 1

Bujar SHABANI Dukagjini 3

Alban SHILLOVA Feronikeli 74 3

Elvedin HERIC Gjilani 3 1

Kushtrim SHABANI Gjilani 3

Melos ZENUNAJ Liria 3

Ahmed JANUZI Llapi 3

Ilir BLAKÇORI Llapi 3

Leotrim KRYEZIU Prishtina 3 1

Hasan HYSENI Prishtina 3

Bleart TOLAJ Ballkani 2

Gentrit HALILI Ballkani 2

Lumbardh DELLOVA Ballkani 2

Qëndrim ZYBA Ballkani 2

Walid HAMIDI Ballkani 2

Victor HUGO Dukagjini 2 1

Bachare RAZACK Feronikeli 74 2

Fiton HAJDARI Feronikeli 74 2

Granit MUSA Feronikeli 74 2

Osman MËZIU Fushë Kosova 2

Edi BASHA Gjilani 2 2

Qëndrim ISMAJLI Gjilani 2

Senad JAROVIC Gjilani 2

Andri STAFA Liria 2 1

Trimror SELIMI Llapi 2

Valmir VELIU Llapi 2

Aldrit OSHAFI Malisheva 2

Dorent HAJDARI Malisheva 2