Stinori


Grupi A


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Suedia 6 4 2 476 447 10
Bosnja dhe Hercegovina 6 4 2 502 465 10
Armenia 6 3 3 470 482 9
Sllovakia 6 1 5 434 488 7

Grupi B


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Holanda 4 3 1 352 264 7
Austria 4 3 1 326 264 7
Shqipëria 4 0 4 228 378 4

Grupi C


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Estonia 4 3 1 299 266 7
Kosova 4 2 2 271 300 6
Maqedonia 4 1 3 296 300 5

Grupi D


# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- PIK
Bullgaria 4 4 0 335 274 8
Bjellorusia 4 1 3 216 237 5
Portugalia 4 1 3 290 329 5
Raundi i parë i kualifikimeve europiane për KB Kina 2019
Eliminim

Koment

DUELET E KOSOVËS:

02.08.2017 (20:00) KOSOVA - Maqedonia 72-68
09.08.2017 (17:30) Estonia - KOSOVA 76-50
12.08.2017 (20:30) Maqedonia - KOSOVA 87-74
19.08.2017 (20:00) KOSOVA - Estonia 75-69

DUELET E SHQIPËRISË: 

02.08.2017 SHQIPËRIA - Austria 51-79
09.08.2017 Holanda - SHQIPËRIA 91-77
12.08.2017 Austria - SHQIPËRIA 97-63
19.08.2017 SHQIPËRIA - Holanda 37-111

24/08/2017 01:39