MAGAZINA

Manchester United ende rekorder

Foto: MUFC Official

Manchester United ende rekorder

20 January, 2016 @19:04

Që nga viti 1992, Kategoria elitare angleze vendosi që të mos quhet më “The Football League First Divison” por të ndërronte emrin në “English Premier League”. Dhe që nga ky vit, jo shumë skuadra kanë qëndruar në krye të renditjes për një kohë të gjatë. Rekordi vazhdon të mbahet nga United, të cilët kanë 13 tituj të fituar që nga viti 1992. Pas tyre vjen Chelsea dhe sukseset e tyre në dekadën e fundit.

Ja lista e plotë e skuadrave dhe numri i ditëve që ato kanë qëndruar në krye:

United 2294 ditë
Chelsea 1326 ditë
Arsenal 978 ditë
Newcastle 360 ditë
City 301 ditë
Liverpool 288 ditë

TopSporti.com