MAGAZINA

Yanet

Yanet

21 November, 2020 @23:45

Ngadalë, sepse një shtrigë po ju shikon nga dritarja dhe mund të aterojë në ballkonin tuaj.

MAGAZINA

Bella Rosa

Bella Rosa

14 November, 2020 @11:46

Bella Rosa ju përshëndet nga Kalifornia e ngrohtë

MAGAZINA

Bukuroshja e ditës

Bukuroshja e ditës

3 July, 2020 @8:01

MAGAZINA

A filluan pushimet?

A filluan pushimet?

24 June, 2020 @16:08

Në ditët e para të verës, shumëkush ka shikuar mundësinë për t’ia mbathur në vende freskuese, sikurse edhe bukuroshja në foto.

TopSporti.com