Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Play Off Liga e Femrave 2023/24

Gjysmëfinalet

Bashkimi F 2
i

08.03.24 17:00 BAS-PEN 83-60
15.03.2024 PEN-BAS 53-77

Penza F 0
i
Prishtina F 2
i

09.03.24 18:00 PRI-PEJ 76-61
15.03.2024 PEJ-PRI 60-95

Peja 03 (F) 0
i

Finalja

Bashkimi F 1
i

22.03.2024 BAS-PRI 69-63
05.04.2024 PRI-BAS
09.04.2024 BAS-PRI
*12.04.2024 PRI-BAS
*16.04.2024 BAS-PRI

Prishtina F 0
i

FITUESIKoment

✦ Skuadra që shënon dy fitore, kalon në finale.

✦ Skuadra që fiton 3 ndeshje në serinë finale, shpallet kampione.