Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Kupa e Kosovës Liga e Parë 2023-24

FINAL 4

KB Bora 116
i

13.02.2024 (14:00) BOR 116-59 KSV

KB Kosovari 59
i
Vushtrria 79
i

13.02.2024 (14:00) VUS 79-86 NWB

New Basket 86
i

FINALJA

KB Bora 91
i

15.02.2024 (14:00) BOR 91-72 NWB

New Basket 72
i

FITUESI

KB Bora
i