Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet

Tabela aktuale

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- AVR PIK
Prishtina F 20 20 0 1970 1057 913 40
Penza F 20 15 5 1960 1078 882 35
Bashkimi F 20 12 8 1675 1148 527 32
Trepça F 20 8 12 1379 1439 -60 28
Vëllaznimi F 20 5 15 1211 1627 -416 25
Kastrioti F 20 0 20 514 2360 -1846 20
Play-Off
Rënie nga liga