Tabelat dhe Rezultatet

Tabela aktuale

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- AVR PIK
Trepça 28 25 3 2526 2047 479 53
Ylli 28 19 9 2330 2060 270 47
Peja 28 19 9 2482 2222 260 47
Prishtina 28 16 12 2437 2283 154 44
Vëllaznimi 28 13 15 2256 2240 16 41
Bashkimi 28 11 17 2313 2280 33 39
Prizreni 28 8 20 2287 2562 -275 36
KB Bora 0 0 0 0 0 0 0
Gjysmëfinale / Play-Off
Çerekfinale / Play-Off
Play-Out
Rënie nga liga


Korigjime

► Dy vendet e para shkojnë direkt në gjysmëfinale të Play Off-it, kurse skuadrat në vendet 3-6 e fillojnë Play Off-in nga faza çerekfinale.
► Vendi i tretë luan me vendin e gjashtë (sistemi 1-1-1), kurse vendi i katërt luan me vendin e pestë (sistemi 1-1-1). Fituesit kalojnë në gjysmëfinale, ku përballen me skuadrat e dy vendeve të para.
► Në gjysmëfinale vendi i parë takohet me fituesin 4-5 (sistemi 1-1-1-1-1), ndërsa vendi i dytë takohet me fituesin 3-6 (sistemi 1-1-1-1-1).
► Skuadra e parafundit, luan ndeshje PlayOuti me finalistin e PlayOffit të Ligës së Parë.