Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet
Java 4
Vëllaznimi
Java 4
Trepça

11.11.2020 (19:00)

Java 4
Rahoveci
Java 4
Prizreni

12.11.2020 (19:00)

Java 4
Peja
Java 4
Bashkimi

E shtyrë për 02.12.2020 (15:00)

Java 4
Prishtina
Java 4
Ylli

E shtyrë për 03.12.2020 (16:30)

Lajmet e xhiros

Java 5
Bashkimi
Java 5
Rahoveci

14.11.2020 (16:00)

Java 5
Ylli
Java 5
Vëllaznimi

15.11.2020 (15:30)

Java 5
Trepça
Java 5
Peja

05.12.2020 (15:00)

Java 5
Prizreni
Java 5
Prishtina

E shtyer për 06.12.2020 (17:00)

Lajmet e xhiros

Java 6
Peja
Java 6
Ylli

08.12.2020 (15:00)

Java 6
Rahoveci
Java 6
Trepça

08.12.2020 (15:00)

Java 6
Prizreni
Java 6
Bashkimi

09.12.2020 (15:00)

Java 6
Prishtina
Java 6
Vëllaznimi

09.12.2020 (15:00)

Lajmet e xhiros

Java 8
Ylli
Java 8
Prizreni

16.12.2020 (15:00)

Java 8
Vëllaznimi
Java 8
Rahoveci

16.12.2020 (15:00)

Java 8
Prishtina
Java 8
Peja

17.12.2020 (15:00)

Java 8
Trepça
Java 8
Bashkimi

17.12.2020 (15:00)

Lajmet e xhiros

Java 10
Prishtina
Java 10
Rahoveci

23.12.2020 (15:00)

Java 10
Ylli
Java 10
Trepça

23.12.2020 (15:00)

Java 10
Vëllaznimi
Java 10
Bashkimi

24.12.2020 (15:00)

Java 10
Peja
Java 10
Prizreni

24.12.2020 (15:00)

Lajmet e xhiros

Java 19
Prizreni
Java 19
Prishtina

30.01.2021 (15:00)

Java 19
Trepça
Java 19
Peja

30.01.2021 (17:00)

Java 19
Ylli
Java 19
Vëllaznimi

31.01.2021 (15:00)

Java 19
Bashkimi
Java 19
Rahoveci

31.01.2021 (17:00)

Lajmet e xhiros

Java 28
Prizreni
Java 28
Trepça

10.04.2021 (17:00)

Java 28
Prishtina
Java 28
Bashkimi

10.04.2021 (19:00)

Java 28
Rahoveci
Java 28
Ylli

11.04.2021 (17:00)

Java 28
Peja
Java 28
Vëllaznimi

11.04.2021 (19:00)

Lajmet e xhiros