Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI A


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Skocia 2 2 0 0 5 0 5 6
Spanja 2 1 0 1 3 2 1 3
Gjeorgjia 1 0 1 0 1 1 0 1
Norvegjia 2 0 1 1 1 4 -3 1
Qipro 1 0 0 1 0 3 -3 0

GRUPI B


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Franca 2 2 0 0 5 0 5 6
Greqia 1 1 0 0 3 0 3 3
Holanda 2 1 0 1 3 4 -1 3
Irlanda 1 0 0 1 0 1 -1 0
Gjibraltari 2 0 0 2 0 6 -6 0

GRUPI C


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Anglia 2 2 0 0 4 1 3 6
Italia 2 1 0 1 3 2 1 3
Maqedonia Veriore 1 1 0 0 2 1 1 3
Malta 1 0 0 1 1 2 -1 0
Ukraina 1 0 0 1 0 2 -2 0

GRUPI D


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Kroacia 2 1 1 0 3 1 2 4
Uellsi 2 1 1 0 2 1 1 4
Turqia 2 1 0 1 2 3 -1 3
Letonia 1 0 0 1 0 1 -1 0
Armenia 1 0 0 1 1 2 -1 0

GRUPI E


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Republika Çeke 2 1 1 0 3 1 2 4
Polonia 2 1 0 1 2 3 -1 3
Moldavia 2 0 2 0 1 1 0 2
Ishujt Faroe 1 0 1 0 1 1 0 1
Shqipëria 1 0 0 1 0 1 -1 0

GRUPI F


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Austria 2 2 0 0 6 2 4 6
Belgjika 1 1 0 0 3 0 3 3
Suedia 2 1 0 1 5 3 2 3
Estonia 1 0 0 1 1 2 -1 0
Azerbajxhani 2 0 0 2 1 9 -8 0

GRUPI G


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Serbia 2 2 0 0 4 0 4 6
Hungaria 1 1 0 0 3 0 3 3
Mali i Zi 2 1 0 1 1 2 -1 3
Lituania 1 0 0 1 0 2 -2 0
Bullgaria 2 0 0 2 0 4 -4 0

GRUPI H


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Sllovenia 2 2 0 0 4 1 3 6
Danimarka 2 1 0 1 5 4 1 3
Irlanda Veriore 2 1 0 1 2 1 1 3
Kazakistani 2 1 0 1 4 4 0 3
Finlanda 2 1 0 1 2 3 -1 3
San Marino 2 0 0 2 0 4 -4 0

GRUPI I


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Zvicra 2 2 0 0 8 0 8 6
Rumania 2 2 0 0 4 1 3 6
Kosova 2 0 2 0 2 2 0 2
Andorra 2 0 1 1 1 3 -2 1
Izraeli 2 0 1 1 1 4 -3 1
Bjellorusia 2 0 0 2 1 7 -6 0

GRUPI J


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Portugalia 2 2 0 0 10 0 10 6
Sllovakia 2 1 1 0 2 0 2 4
Islanda 2 1 0 1 7 3 4 3
Bosnja dhe Hercegovina 2 1 0 1 3 2 1 3
Luksemburgu 2 0 1 1 0 6 -6 1
Lihtenshtajni 2 0 0 2 0 11 -11 0
Kualifikim në EURO 2024


Koment

Orari dhe rezultatet e ndeshjeve kualifikuese për EURO 2024:

GRUPI A:

25.03.2023 15:00 Skocia - Qipro 3-0
25.03.2023 20:45 Spanja - Norvegjia 3-0
28.03.2023 18:00 Gjeorgjia - Norvegjia 1-1
28.03.2023 20:45 Skocia - Spanja 2-0
17.06.2023 18:00 Norvegjia - Skocia
17.06.2023 20:45 Qipro - Gjeorgjia
20.06.2023 20:45 Norvegjia - Qipro
20.06.2023 20:45 Skocia - Gjeorgjia
08.09.2023 18:00 Gjeorgjia - Spanja
08.09.2023 20:45 Qipro - Skocia
12.09.2023 20:45 Norvegjia - Gjeorgjia
12.09.2023 20:45 Spanja - Qipro
12.10.2023 20:45 Qipro - Norvegjia
12.10.2023 20:45 Spanja - Skocia
15.10.2023 15:00 Gjeorgjia - Qipro
15.10.2023 20:45 Norvegjia - Spanja
16.11.2023 18:00 Gjeorgjia - Skocia
16.11.2023 20:45 Qipro - Spanja
19.11.2023 20:45 Skocia - Norvegjia
19.11.2023 20:45 Spanja - Gjeorgjia

GRUPI B:

24.03.2023 20:45 Gjibraltari - Greqia 0-3
24.03.2023 20:45 Franca - Holanda 4-0
27.03.2023 20:45 Irlanda - Franca 0-1
27.03.2023 20:45 Holanda - Gjibraltari 3-0
16.06.2023 20:45 Gjibraltari - Franca
16.06.2023 20:45 Greqia - Irlanda
19.06.2023 20:45 Irlanda - Gjibraltari
19.06.2023 20:45 Franca - Greqia
07.09.2023 20:45 Holanda - Greqia
07.09.2023 20:45 Franca - Irlanda
10.09.2023 20:45 Greqia - Gjibraltari
10.09.2023 20:45 Irlanda - Holanda
13.10.2023 20:45 Irlanda - Greqia
13.10.2023 20:45 Holanda - Franca
16.10.2023 20:45 Gjibraltari - Irlanda
16.10.2023 20:45 Greqia - Holanda
18.11.2023 20:45 Holanda - Irlanda
18.11.2023 20:45 Franca - Gjibraltari
21.11.2023 20:45 Gjibraltari - Holanda
21.11.2023 20:45 Greqia - Franca

GRUPI C:

23.03.2023 20:45 Maqedonia Veriore - Malta 2-1
23.03.2023 20:45 Italia - Anglia 1-2
26.03.2023 18:00 Anglia - Ukraina 2-0
26.03.2023 20:45 Malta - Italia 0-2
16.06.2023 20:45 Maqedonia Veriore - Ukraina
16.06.2023 20:45 Malta - Anglia
19.06.2023 20:45 Ukraina - Malta
19.06.2023 20:45 Anglia - Maqedonia Veriore
09.09.2023 18:00 Ukraina - Anglia
09.09.2023 20:45 Maqedonia Veriore - Italia
12.09.2023 20:45 Malta - Maqedonia Veriore
12.09.2023 20:45 Italia - Ukraina
14.10.2023 15:00 Ukraina - Maqedonia Veriore
14.10.2023 20:45 Italia - Malta
17.10.2023 20:45 Malta - Ukraina
17.10.2023 20:45 Anglia - Italia
17.11.2023 20:45 Anglia - Malta
17.11.2023 20:45 Italia - Maqedonia Veriore
20.11.2023 20:45 Maqedonia Veriore - Anglia
20.11.2023 20:45 Ukraina - Italia

GRUPI D:

25.03.2023 18:00 Armenia - Turqia 1-2
25.03.2023 20:45 Kroacia - Uellsi 1-1
28.03.2023 20:45 Uellsi - Letonia 1-0
28.03.2023 20:45 Turqia - Kroacia 0-2
16.06.2023 18:00 Letonia - Turqia
16.06.2023 20:45 Uellsi - Armenia
19.06.2023 18:00 Armenia - Letonia
19.06.2023 20:45 Turqia - Uellsi
08.09.2023 20:45 Turqia - Armenia
08.09.2023 20:45 Kroacia - Letonia
11.09.2023 18:00 Armenia - Kroacia
11.09.2023 20:45 Letonia - Uellsi
12.10.2023 18:00 Letonia - Armenia
12.10.2023 20:45 Kroacia - Turqia
15.10.2023 20:45 Uellsi - Kroacia
15.10.2023 20:45 Turqia - Letonia
18.11.2023 15:00 Armenia - Uellsi
18.11.2023 18:00 Letonia - Kroacia
21.11.2023 20:45 Uellsi - Turqia
21.11.2023 20:45 Kroacia - Armenia


GRUPI E:

24.03.2023 20:45 Molldavia - Ishujt Faroe 1-1
24.03.2023 20:45 Çekia - Polonia 3-1
27.03.2023 20:45 Molldavia - Çekia 0-0
27.03.2023 20:45 Polonia - Shqipëria 1-0
17.06.2023 20:45 Shqipëria - Molldavia
17.06.2023 20:45 Ishujt Faroe - Çekia
20.06.2023 20:45 Ishujt Faroe - Shqipëria
20.06.2023 20:45 Molldavia - Polonia
07.09.2023 20:45 Çekia - Shqipëria
07.09.2023 20:45 Polonia - Ishujt Faroe
10.09.2023 18:00 Ishujt Faroe - Molldavia
10.09.2023 20:45Shqipëria - Polonia
12.10.2023 20:45 Shqipëria - Çekia
12.10.2023 20:45 Ishujt Faroe - Polonia
15.10.2023 18:00 Çekia - Ishujt Faroe
15.10.2023 20:45 Polonia - Molldavia
17.11.2023 20:45 Molldavia - Shqipëria
17.11.2023 20:45 Polonia - Çekia
20.11.2023 20:45 Shqipëria - Ishujt Faroe
20.11.2023 20:45 Çekia - Molldavia

GRUPI F:

24.03.2023 20:45 Austria - Azerbajxhani 4-1
24.03.2023 20:45 Suedia - Belgjika 0-3
27.03.2023 20:45 Austria - Estonia 2-1
27.03.2023 20:45 Suedia - Azerbajxhani 5-0
17.06.2023 18:00 Azerbajxhani - Estonia
17.06.2023 20:45 Belgjika - Austria
20.06.2023 20:45 Estonia - Belgjika
20.06.2023 20:45 Austria - Suedia
09.09.2023 15:00 Azerbajxhani - Belgjika
09.09.2023 18:00 Estonia - Suedia
12.09.2023 20:45 Suedia - Austria
12.09.2023 20:45 Belgjika - Estonia
13.10.2023 18:00 Estonia - Azerbajxhani
13.10.2023 20:45 Austria - Belgjika
16.10.2023 18:00 Azerbajxhani - Austria
16.10.2023 20:45 Belgjika - Suedia
16.11.2023 18:00 Azerbajxhani - Suedia
16.11.2023 18:00 Estonia - Austria
19.11.2023 18:00 Suedia - Estonia
19.11.2023 18:00 Belgjika - Azerbajxhani

GRUPI G:

24.03.2023 18:00 Bullgaria - Mali i Zi 0-1
24.03.2023 20:45 Serbia - Lituania 2-0
27.03.2023 20:45 Mali i Zi - Serbia 0-2
27.03.2023 20:45 Hungaria - Bullgaria 3-0
17.06.2023 15:00 Lituania - Bullgaria
17.06.2023 18:00 Mali i Zi - Hungaria
20.06.2023 20:45 Bullgaria - Serbia
20.06.2023 20:45 Hungaria - Lituania
07.09.2023 18:00 Lituania - Mali i Zi
07.09.2023 20:45 Serbia - Hungaria
10.09.2023 18:00 Mali i Zi - Bullgaria
10.09.2023 20:45 Lituania - Serbia
14.10.2023 18:00 Bullgaria - Lituania
14.10.2023 20:45 Hungaria - Serbia
17.10.2023 20:45 Lituania - Hungaria
17.10.2023 20:45 Serbia - Mali i Zi
16.11.2023 20:45 Mali i Zi - Lituania
16.11.2023 20:45 Bullgaria - Hungaria
19.11.2023 15:00 Serbia - Bullgaria
19.11.2023 15:00 Hungaria - Mali i Zi

GRUPI H:

23.03.2023 16:00 Kazakistani - Sllovenia 1-2
23.03.2023 20:45 San Marino - Irlanda Veriore 0-2
23.03.2023 20:45 Danimarka - Finlanda 3-1
26.03.2023 15:00 Kazakistani - Danimarka 3-2
26.03.2023 18:00 Sllovenia - San Marino 2-0
26.03.2023 20:45 Irlanda Veriore - Finlanda 0-1
16.06.2023 18:00 Finlanda - Sllovenia
16.06.2023 20:45 San Marino - Kazakistani
16.06.2023 20:45 Danimarka - Irlanda Veriore
19.06.2023 18:00 Finlanda - San Marino
19.06.2023 20:45 Sllovenia - Danimarka
19.06.2023 20:45 Irlanda Veriore - Kazakistani
07.09.2023 16:00 Kazakistani - Finlanda
07.09.2023 20:45 Sllovenia - Irlanda Veriore
07.09.2023 20:45 Danimarka - San Marino
10.09.2023 15:00 Kazakistani - Irlanda Veriore
10.09.2023 18:00 Finlanda - Danimarka
10.09.2023 20:45 San Marino - Sllovenia
14.10.2023 15:00 Irlanda Veriore - San Marino
14.10.2023 18:00 Sllovenia - Finlanda
14.10.2023 20:45 Danimarka - Kazakistani
17.10.2023 18:00 Finalnda - Kazakistani
17.10.2023 20:45 San Marino - Danimarka
17.10.2023 20:45 Irlanda Veriore - Sllovenia
17.11.2023 16:00 Kazakistani - San Marino
17.11.2023 18:00 Finlanda - Irlanda Veriore
17.11.2023 20:45 Danimarka - Sllovenia
20.11.2023 20:45 San Marino - Finlanda
20.11.2023 20:45 Sllovenia - Kazakistani
20.11.2023 20:45 Irlanda Veriore - Danimarka

GRUPI I:

25.03.2023 18:00 Bjellorusia - Zvicra 0-5
25.03.2023 18:00 Izraeli - Kosova 1-1
25.03.2023 20:45 Andorra - Rumania 0-2
28.03.2023 20:45 Kosova - Andorra 1-1
28.03.2023 20:45 Rumania - Bjellorusia 2-1
28.03.2023 20:45 Zvicra - Izraeli 3-0
16.06.2023 20:45 Andorra - Zvicra
16.06.2023 20:45 Bjellorusia - Izraeli
16.06.2023 20:45 Kosova - Rumania
19.06.2023 20:45 Bjellorusia - Kosova
19.06.2023 20:45 Izraeli - Andorra
19.06.2023 20:45 Zvicra - Rumania
09.09.2023 18:00 Andorra - Bjellorusia
09.09.2023 20:45 Kosova - Zvicra
09.09.2023 20:45 Rumania - Izraeli
12.09.2023 20:45 Izraeli - Bjellorusia
12.09.2023 20:45 Rumania - Kosova
12.09.2023 20:45 Zvicra - Andorra
12.10.2023 20:45 Andorra - Kosova
12.10.2023 20:45 Bjellorusia - Rumania
12.10.2023 20:45 Izraeli - Zvicra
15.10.2023 18:00 Zvicra - Bjellorusia
15.10.2023 20:45 Kosova - Izraeli
15.10.2023 20:45 Rumania - Andorra
18.11.2023 18:00 Bjellorusia - Andorra
18.11.2023 20:45 Izraeli - Rumania
18.11.2023 20:45 Zvicra - Kosova
21.11.2023 20:45 Andorra - Izraeli
21.11.2023 20:45 Kosova - Bjellorusia
21.11.2023 20:45 Rumania - Zvicra

GRUPI J:

23.03.2023 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Islanda 3-0
23.03.2023 20:45 Sllovakia - Luksemburgu 0-0
23.03.2023 20:45 Portugalia - Lihtenshtajni 4-0
26.03.2023 18:00 Lihtenshtajni - Islanda 0-7
26.03.2023 20:45 Luksemburgu - Portugalia 0-6
26.03.2023 20:45 Sllovakia - Bosnja dhe Hercegovina 2-0
17.06.2023 15:00 Luksemburgu - Lihtenshtajni
17.06.2023 20:45 Portugalia - Bosnja dhe Hercegovina
17.06.2023 20:45 Islanda - Sllovakia
20.06.2023 20:45 Lihtenshtajni - Sllovakia
20.06.2023 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Luksemburgu
20.06.2023 20:45 Islanda - Portugalia
08.09.2023 20:45 Luksemburgu - Islanda
08.09.2023 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Lihtenshtajni
08.09.2023 20:45 Sllovakia - Portugalia
11.09.2023 20:45 Sllovakia - Lihtenshtajni
11.09.2023 20:45 Portugalia - Luksemburgu
11.09.2023 20:45 Islanda - Bosnja dhe Hercegovina
13.10.2023 20:45 Lihtenshtajni - Bosnja dhe Hercegovina
13.10.2023 20:45 Portugalia - Sllovakia
13.10.2023 20:45 Islanda - Luksemburgu
16.10.2023 20:45 Luksemburgu - Sllovakia
16.10.2023 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Portugalia
16.10.2023 20:45 Islanda - Lihtenshtajni
16.11.2023 20:45 Lihtenshtajni - Portugalia
16.11.2023 20:45 Luksemburgu - Bosnja dhe Hercegovina
16.11.2023 20:45 Sllovakia - Islanda
19.11.2023 20:45 Lihtenshtajni - Luksemburgu
19.11.2023 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Sllovakia
19.11.2023 20:45 Portugalia - Islanda