Tabelat dhe Rezultatet
EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- AVR PIK
Ballkani 36 23 9 4 62 26 36 78
Llapi 36 21 8 7 56 27 29 71
Drita 36 19 10 7 49 27 22 67
Malisheva 36 17 6 13 58 45 13 57
Prishtina 36 11 16 9 41 32 9 49
Gjilani 36 11 12 13 43 38 5 45
Dukagjini 36 10 15 11 38 48 -10 45
Feronikeli 74 36 12 8 16 39 47 -8 44
Ferizaj 0 0 0 0 0 0 0 0
Suhareka 0 0 0 0 0 0 0 0
Champions League Kualifikime
Conference League Kualifikime
Barazh
Rënie nga liga