Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Kupa e Kosovës Femrat 2022/23

FINAL 4

Bashkimi F 79
i

14.02.2023 BAS-TRE 79-47

Trepça F 47
i
Prishtina F 78
i

14.02.2023 PRI-PEN 78-67

KB Penza 67
i

FINALJA

Bashkimi F 94
i

19.02.2023 BAS-PRI 94-72

Prishtina F 72
i

FITUESI

Bashkimi F
i