Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


FBK Kupa e Kosovës 2021/22

FINAL 8

Ylli 116
i

10.02.2022 17:00 YLL-DRI 116-57

Drita 57
i
Prizreni-16 69
i

10.02.2022 20:00 PRZ-BAS 69-94

Bashkimi 94
i
Trepça 77
i

09.02.2022 17:00 TRE-RAH 77-57

Rahoveci 57
i
Peja 91
i

09.02.2022 20:00 PEJ-PRI 91-86

Prishtina 86
i

Final 4

Ylli 72
i

11.02.2022 20:00 YLL-BAS

Bashkimi 78
i
Trepça 83
i

11.02.2022 17:00 TRE-PEJ 83-76

Peja 76
i

Finalja

Bashkimi 62
i

13.02.2022 18:00 TRE-BAS 76-62

Trepça 76
i

FITUESI

Trepça
i