Tabela aktuale

# EKIPI LOJ FIT HUM POE+ POE- AVR PIK
Prishtina 28 28 0 2800 2042 758 56
Ylli 28 20 8 2451 2035 416 48
Rahoveci 28 18 10 2506 2231 275 46
Bashkimi 28 15 13 2511 2371 140 43
Trepça 28 12 16 2413 2227 186 40
Prizreni 28 12 16 2335 2308 27 40
Lipjani 28 4 24 2163 2575 -412 32
Borea 28 3 25 1802 3192 -1390 30
Play-off
Play-out
Rënie nga liga


Korigjime

●Sipas rregullave të reja, në fazën Play Off, dy vendet e para në tabelë fillimisht pushojnë, pra kualifikohen direkt për në gjysmëfinale, aty ku presin fituesit e dueleve të pozitave 3-6 dhe 4-5.

● Borea e humb ndeshjen e xhiros 14 ndaj Yllit me rezultat zyrtar 20-0, me ç'rast nuk i takon as pika e humbësit (-1) nga kjo ndeshje shkaku i rezultatit zyrtar.