Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Ishujt Faroe 6 3 3 0 9 5 4 12
Mallta 6 2 3 1 8 6 2 9
Letonia 6 1 4 1 8 4 4 7
Andorra 6 0 2 4 1 11 -10 2

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Gjibraltari 4 2 2 0 3 1 2 8
Lihtenshtajni 4 1 2 1 3 2 1 5
San Marino 4 0 2 2 0 3 -3 2
Ngritje në Ligën C


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI 1

03.09.20 - 18:00 Letonia - Andorra 0-0
03.09.20 - 20:45 Ishujt Faroe - Mallta 3-2
06.09.20 - 15:00 Andorra - Ishujt Faroe 0-1
06.09.20 - 20:45 Mallta - Letonia 1-1
10.10.20 - 18:00 Ishujt Farore - Letonia 1-1
10.10.20 - 20:45 Andorra - Mallta 0-0
13.10.20 - 18:00 Letonia - Mallta 0-1
13.10.20 - 20:45 Ishujt Faroe - Andorra 2-0
14.11.20 - 15:00 Mallta - Andorra 3-1
14.11.20 - 18:00 Letonia - Ishujt Faroe 1-1
17.11.20 - 20:45 Mallta Ishujt Faroe 1-1
17.11.20 - 20:45 Andorra - Letonia 0-5

GRUPI 2

05.09.20 - 15:00 Gjibraltari - San Marino 1-0
08.09.20 - 20:45 San Marino - Lihtenshtajni 0-2
10.10.20 - 18:00 Lihtenshtajni - Gjibraltari 0-1
13.10.20 - 20:45 Lihtenshtajni - San Marino 0-0
14.11.20 - 15:00 San Marino - Gjibraltari 0-0
17.11.20 - 20:45 Gjibraltari - Lihtenshtajni 1-1