Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Letonia 4 4 0 0 10 2 8 12
Moldavia 4 2 1 1 6 5 1 7
Andorra 4 1 1 2 3 6 -3 4
Lihtenshtajni 4 0 0 4 1 7 -6 0

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Estonia 2 2 0 0 4 1 3 6
Malta 3 2 0 1 4 2 2 6
San Marino 3 0 0 3 0 5 -5 0
Ngritje në Ligën C


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI 1

03.06.22 - 18:00 Letonia - Andorra 3-0
03.06.22 - 20:45 Lihtenshtajni - Moldavia 0-2
06.06.22 - 18:00 Letonia - Lihtenshtajni 1-0
06.06.22 - 20:45 Andorra - Moldavia 0-0
10.06.22 - 18:00 Moldavia - Letonia 2-4
10.06.22 - 20:45 Andorra - Lihtenshtajni 2-1
14.06.22 - 20:45 Moldavia - Andorra 2-1
14.06.22 - 20:45 Lihtenshtajni - Letonia 0-2
22.09.22 - 20:45 Lihteshtajni - Andorra
22.09.22 - 20:45 Letonia - Moldavia
25.09.22 - 15:00 Moldavia - Lihteshtajni
25.09.22 - 15:00 Andorra - Letonia

GRUPI 2

02.06.22 - 18:00 Estonia - San Marino 2-0
05.06.22 - 20:45 San Marino - Malta 0-2
09.06.22 - 20:45 Malta - Estonia 1-2
12.06.22 - 20:45 Malta - San Marino 1-0
23.09.22 - 20:45 Estonia - Malta
26.09.22 - 20:45 San Marino - Estonia