Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Kroacia 0 0 0 0 0 0 0 0
Portugalia 0 0 0 0 0 0 0 0
Polonia 0 0 0 0 0 0 0 0
Skocia 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Italia 0 0 0 0 0 0 0 0
Belgjika 0 0 0 0 0 0 0 0
Franca 0 0 0 0 0 0 0 0
Izraeli 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 3


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Holanda 0 0 0 0 0 0 0 0
Hungaria 0 0 0 0 0 0 0 0
Gjermania 0 0 0 0 0 0 0 0
Bosnja dhe Hercegovina 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 4


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Spanja 0 0 0 0 0 0 0 0
Danimarka 0 0 0 0 0 0 0 0
Zvicra 0 0 0 0 0 0 0 0
Serbia 0 0 0 0 0 0 0 0
FINAL 8
Play Out
Rënie në Ligën B


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI 1

05.09.24 - 20:45 Portugalia - Kroacia
05.09.24 - 20:45 Skocia - Polonia
08.09.24 - 20:45 Kroacia - Polonia
08.09.24 - 20:45 Portugalia - Skocia
12.10.24 - 18:00 Kroacia - Skocia
12.10.24 - 20:45 Polonia - Portugalia
15.10.24 - 20:45 Polonia - Kroacia
15.10.24 - 20:45 Skocia - Portugalia
15.11.24 - 20:45 Skocia - Kroacia
15.11.24 - 20:45 Portugalia - Polonia
18.11.24 - 20:45 Kroacia - Portugalia
18.11.24 - 20:45 Polonia - Kroacia

GRUPI 2

06.09.24 - 20:45 Belgjika - Izraeli
06.09.24 - 20:45 Franca - Italia
09.09.24 - 20:45 Izraeli - Italia
09.09.24 - 20:45 Franca - Belgjika
10.10.24 - 20:45 Izraeli - Franca
10.10.24 - 20:45 Italia - Belgjika
14.10.24 - 20:45 Italia - Izraeli
14.10.24 - 20:45 Belgjika - Franca
14.11.24 - 20:45 Franca - Izraeli
14.11.24 - 20:45 Belgjika - Italia
17.11.24 - 20:45 Izraeli - Belgjika
17.11.24 - 20:45 Italia - Franca

GRUPI 3

07.09.24 - 20:45 Gjermania - Hungaria
07.09.24 - 20:45 Holanda - Bosnja dhe Hercegovina
10.09.24 - 20:45 Holanda - Gjermania
10.09.24 - 20:45 Hungaria - Bosnja dhe Hercegovina
11.10.24 - 20:45 Hungaria - Holanda
11.10.24 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Gjermania
14.10.24 - 20:45 Gjermania - Holanda
14.10.24 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Hungaria
16.11.24 - 20:45 Gjermania - Bosnja dhe Hercegovina
16.11.24 - 20:45 Holanda - Hungaria
19.11.24 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Holanda
19.11.24 - 20:45 Hungaria - Gjermania

GRUPI 4

05.09.24 - 20:45 Danimarka - Zvicra
05.09.24 - 20:45 Serbia - Spanja
08.09.24 - 18:00 Danimarka - Serbia
08.09.24 - 20:45 Zvicra - Spanja
12.10.24 - 20:45 Spanja - Danimarka
12.10.24 - 20:45 Serbia - Zvicra
15.10.24 - 20:45 Spanja - Serbia
15.10.24 - 20:45 Zvicra - Danimarka
15.11.24 - 20:45 Danimarka - Spanja
15.11.24 - 20:45 Zvicra - Serbia
18.11.24 - 20:45 Spanja - Zvicra
18.11.24 - 20:45 Serbia - Danimarka