Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Suedia 0 0 0 0 0 0 0 0
Azerbajxhani 0 0 0 0 0 0 0 0
Sllovakia 0 0 0 0 0 0 0 0
Estonia 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Rumania 0 0 0 0 0 0 0 0
Kosova 0 0 0 0 0 0 0 0
Qipro 0 0 0 0 0 0 0 0
Lituania 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 3


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Luksemburgu 0 0 0 0 0 0 0 0
Bullgaria 0 0 0 0 0 0 0 0
Irlanda Veriore 0 0 0 0 0 0 0 0
Bjellorusia 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 4


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Armenia 0 0 0 0 0 0 0 0
Ishujt Faroe 0 0 0 0 0 0 0 0
Maqedonia Veriore 0 0 0 0 0 0 0 0
Letonia 0 0 0 0 0 0 0 0
Ngritje në Ligën B
Play Off për Ligën B
Play Out / Rënie në Ligën D