Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Gjibraltari 0 0 0 0 0 0 0 0
San Marino 0 0 0 0 0 0 0 0
Lihtenshtajni 0 0 0 0 0 0 0 0

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Moldavia 0 0 0 0 0 0 0 0
Malta 0 0 0 0 0 0 0 0
Andorra 0 0 0 0 0 0 0 0
Ngritje në Ligën C
Play Off për Ligën C