Stinori


GRUPI B1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Ukraina 4 3 0 1 5 5 0 9
Çekia 4 2 0 2 4 4 0 6
Sllovakia 4 1 0 3 5 5 0 3

GRUPI B2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Suedia 4 2 1 1 5 3 2 7
Rusia 4 2 1 1 4 3 1 7
Turqia 4 1 0 3 4 7 -3 3

GRUPI B3


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Bosnja dhe Hercegovina 4 3 1 0 5 1 4 10
Austria 4 2 1 1 3 2 1 7
Irlanda Veriore 4 0 0 4 2 7 -5 0

GRUPI B4


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GSH GP DIF PIK
Danimarka 4 2 2 0 4 1 3 8
Uellsi 4 2 0 2 6 5 1 6
Irlanda 4 0 2 2 1 5 -4 2
Ngritje në Ligën A
Rënie në Ligën C


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI B1

06.09.18 - 20:45 Çekia - Ukraina 1-2
09.09.18 - 15:00 Ukraina - Sllovakia 1-0
13.10.18 - 20:45 Sllovakia - Çekia 1-2
16.10.18 - 20:45 Ukraina - Çekia 1-0
16.11.18 - 20:45 Sllovakia - Ukraina 4-1
19.11.18 - 20:45 Çekia - Sllovakia 1-0

GRUPI B2

07.09.18 - 20:45 Turqia - Rusia 1-2
10.09.18 - 20:45 Suedia - Turqia 2-3
11.10.18 - 20:45 Rusia - Suedia 0-0
14.10.18 - 20:45 Rusia - Turqia 2-0
17.11.18 - 18:00 Turqia - Suedia 0-1
20.11.18 - 20:45 Suedia - Rusia 2-0

GRUPI B3

08.09.18 - 15:00 Irlanda Veriore - Bosna dhe Hercegovina 1-2
11.09.18 - 20:45 Bosna dhe Hercegovina - Austria 1-0
12.10.18 - 20:45 Austria - Irlanda Veriore 1-0
15.10.18 - 20:45 Bosna dhe Hercegovina - Irlanda Veriore 2-0
15.11.18 - 20:45 Austria - Bosna dhe Hercegovina 0-0
18.11.18 - 18:00 Irlanda Veriore - Austria 1-2

GRUPI B4

06.09.18 - 20:45 Uellsi - Irlanda 4-1
09.09.18 - 18:00 Danimarka - Uellsi 2-0
13.10.18 - 20:45 Irlanda - Danimarka 0-0
16.10.18 - 20:45 Irlanda - Uellsi 0-1
16.11.18 - 20:45 Uellsi - Danimarka 1-2
19.11.18 - 20:45 Danimarka - Irlanda 0-0