Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Kupa e Kosovës Femrat 2020/21

FINAL 4

Vëllaznimi F 66
i

28.01.2021 17:30 VEL-PRI 66-89

Prishtina F 89
i
Bashkimi F 80
i

28.01.2021 19:00 BAS-PEN 80-76

Penza F 76
i

FINALJA

Prishtina F 75
i

07.02.2021 14:00 PRI-BAS 75-71

Bashkimi F 71
i

FITUESI

Prishtina F
i