Fantasy TopSporti
Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Italia 6 3 3 0 7 2 5 12
Holanda 6 3 2 1 7 4 3 11
Polonia 6 2 1 3 6 6 0 7
Bosnja dhe Hercegovina 6 0 2 4 3 11 -8 2

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Belgjika 6 5 0 1 16 6 10 15
Danimarka 6 3 1 2 8 7 1 10
Anglia 6 3 1 2 7 4 3 10
Islanda 6 0 0 6 3 17 -14 0

GRUPI 3


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Franca 6 5 1 0 12 5 7 16
Portugalia 6 4 1 1 12 4 8 13
Kroacia 6 1 0 5 9 16 -7 3
Suedia 6 1 0 5 5 13 -8 3

GRUPI 4


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Spanja 6 3 2 1 13 3 10 11
Gjermania 6 2 3 1 10 13 -3 9
Zvicra 6 1 3 2 9 8 1 6
Ukraina 6 2 0 4 5 13 -8 6
FINAL FOUR
Rënie në Ligën B


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI 1

04.09.20 -  20:45 Italia - Bosnja dhe Hercegovina 1-1
04.09.20 - 20:45 Holanda - Polonia 1-0
07.09.20 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Polonia 1-2
07.09.20 - 20:45 Holanda - Italia 0-1
11.10.20 - 18:00 Bosnja dhe Hercegovina - Holanda 0-0
11.10.20 - 20:45 Polonia - IItalia 0-0
14.10.20 - 20:45 Polonia - Bosnja dhe Hercegovina 3-0
14.10.20 - 20:45 Italia - Holanda 1-1
15.11.20 - 18:00 Holanda - Bosnja dhe Hercegovina 3-1
15.11.20 - 20:45 Italia - Polonia 2-0
18.11.20 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Italia 0-2
18.11.20 - 20:45 Polonia - Holanda 1-2

GRUPI 2

05.09.20 - 20:45 Islanda - Anglia 0-1
05.09.20 - 20:45 Danimarka - Belgjika 0-2
08.09.20 - 20:45 Danimarka - Anglia 0-0
08.09.20 - 20:45 Belgjika - Islanda 5-1
11.10.20 - 18:00 Anglia - Belgjika 2-1
11.10.20 - 20:45 Islanda - Danimarka 0-3
14.10.20 - 20:45 Anglia - Danimarka 0-1
14.10.20 - 20:45 Islanda - Belgjika 1-2
15.11.20 - 20:45 Danimarka - Islanda 2-1
15.11.20 - 20:45 Belgjika - Anglia 2-0
18.11.20 - 20:45 Anglia - Islanda 4-0
18.11.20 - 20:45 Belgjika - Danimarka 4-2

GRUPI 3

05.09.20 - 20:45 Suedia - Franca 0-1
05.09.20 - 20:45 Portugalia - Kroacia 4-1
08.09.20 - 20:45 Suedia - Portugalia 0-2
08.09.20 - 20:45 Franca - Kroacia 4-2
11.10.20 - 20:45 Kroacia - Suedia 2-1
11.10.20 - 20:45 Franca - Portugalia 0-0
14.10.20 - 20:45 Kroacia - Franca 1-2
14.10.20 - 20:45 Portugalia - Suedia 3-0
14.11.20 - 20:45 Suedia - Kroacia 2-1
14.11.20 - 20:45 Portugalia - Franca 0-1
17.11.20 - 20:45 Kroacia - Portugalia 2-3
17.11.20 - 20:45 Franca - Suedia 4-2

GRUPI 4

03.09.20 - 20:45 Ukraina - Zvicra 2-1
03.09.20 - 20:45 Gjermania - Spanja 1-1
06.09.20 - 20:45 Spanja - Ukarina 4-0
06.09.20 - 20:45 Zvicra - Gjermania 1-1
10.10.20 - 20:45 Ukraina - Gjermania 1-2
10.10.20 - 20:45 Spanja - Zvicra 1-0
13.10.20 - 20:45 Ukraina - Spanja 1-0
13.10.20 - 20:45 Gjermania - Zvicra 3-3
14.11.20 - 20:45 Zvicra - Spanja 1-1
14.11.20 - 20:45 Gjermania - Ukraina 3-1
17.11.20 - 20:45 Spanja - Gjermania 6-0
17.11.20 - 20:45 Zvicra - Ukraina 3-0*