Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


GRUPI 1


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Skocia 6 4 1 1 11 5 6 13
Ukraina 6 3 2 1 10 4 6 11
Irlanda 6 2 1 3 8 7 1 7
Armenia 6 1 0 5 4 17 -13 3

GRUPI 2


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Izraeli 4 2 2 0 8 6 2 8
Islanda 4 0 4 0 6 6 0 4
Shqipëria 4 0 2 2 4 6 -2 2
Rusia - - - - - - - -

GRUPI 3


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Bosnja dhe Hercegovina 6 3 2 1 8 8 0 11
Finlanda 6 2 2 2 8 6 2 8
Mali i Zi 6 2 1 3 6 6 0 7
Rumania 6 2 1 3 6 8 -2 7

GRUPI 4


# EKIPI LOJ FIT BAR HUM GOL+ GOL- DIF PIK
Serbia 6 4 1 1 13 5 8 13
Norvegjia 6 3 1 2 7 7 0 10
Sllovenia 6 1 3 2 6 10 -4 6
Suedia 6 1 1 4 7 11 -4 4
FINAL FOUR
Rënie në Ligën C


Koment

ORARI I NDESHJEVE

GRUPI 1

04.06.22 - 15:00 Armenia - Irlanda 1-0
07.06.22 - 18:00 Skocia - Armenia 2-0
08.06.22 - 20:45 Irlanda - Ukraina 0-1
11.06.22 - 15:00 Ukraina - Armenia 3-0
11.06.22 - 18:00 Irlanda - Skocia 3-0
14.06.22 - 18:00 Armenia - Skocia 1-4
14.06.22 - 20:45 Ukraina - Irlanda 1-1
21.09.22 - 20:45 Skocia - Ukraina 3-0
24.09.22 - 15:00 Armenia - Ukraina 0-5
24.09.22 - 20:45 Skocia - Irlanda 2-1
27.09.22 - 20:45 Irlanda - Armenia 3-2
27.09.22 - 20:45 Ukraina - Skocia 0-0

GRUPI 2

02.06.22 - 20:45 Izraeli - Islanda 2-2
02.06.22 - 20:45 Shqipëria - Rusia (anuluar)
06.06.22 - 20:45 Izraeli - Rusia (anuluar)
06.06.22 - 20:45 Islanda - Shqipëria 1-1
10.06.22 - 20:45 Shqipëria - Izraeli 1-2
10.06.22 - 20:45 Rusia - Islanda (anuluar)
13.06.22 - 20:45 Rusia - Shqipëria (anuluar)
13.06.22 - 20:45 Islanda - Izraeli 2-2
24.09.22 - 15:00 Islanda - Rusia (anuluar)
24.09.22 - 20:45 Izraeli - Shqipëria 2-1
27.09.22 - 20:45 Shqipëria - Islanda 1-1
27.09.22 - 20:45 Rusia - Izraeli (anuluar)

GRUPI 3

04.06.22 - 18:00 Finlanda - Bosnja dhe Hercegovina 1-1
04.06.22 - 20:45 Mali i Zi - Rumania 2-0
07.06.22 - 20:45 Finlanda - Mali i Zi 2-0
07.06.22 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Rumania 1-0
11.06.22 - 15:00 Mali i Zi - Bosnja dhe Hercegovina 1-1
11.06.22 - 20:45 Rumania - Finlanda 1-0
14.06.22 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Finlanda 3-2
14.06.22 - 20:45 Rumania - Mali i Zi 0-3
23.09.22 - 20:45 Bosnja dhe Hercegovina - Mali i Zi 1-0
23.09.22 - 20:45 Finlanda - Rumania 1-1
26.09.22 - 20:45 Rumania - Bosnja dhe Hercegovina 4-1
26.09.22 - 20:45 Mali i Zi - Finlanda 0-2

GRUPI 4

02.06.22 - 20:45 Serbia - Norvegjia 0-1
02.06.22 - 20:45 Sllovenia - Suedia 0-2
05.06.22 - 20:45 Serbia - Sllovenia 4-1
05.06.22 - 20:45 Suedia - Norvegjia 1-2
09.06.22 - 20:45 Norvegjia - Sllovenia 0-0
09.06.22 - 20:45 Suedia - Serbia 0-1
12.06.22 - 18:00 Norvegjia - Suedia 3-2
12.06.22 - 20:45 Sllovenia - Serbia 2-2
24.09.22 - 18:00 Sllovenia - Norvegjia 2-1
24.09.22 - 20:45 Serbia - Suedia 4-1
27.09.22 - 20:45 Norvegjia - Serbia 0-2
27.09.22 - 20:45 Suedia - Sllovenia 1-1