Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Kupa e Kosovës Liga e Parë 2022-23

FINAL 4

KB Bora 62
i

15.02.2023 14:00 BOR-IST 62-60

Istogu 60
i
New Basket 109
i

16.02.2023 14:00 NEW-DRI 109-87

Drita 87
i

FINALJA

KB Bora 104
i

17.02.2023 14:00 BOR-NEW 104-62

New Basket 62
i

FITUESI

KB Bora
i