Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


FBK Kupa e Kosovës 2022/23

FINAL 8

Trepça 81
i

15.02.2023 (17:00) TRE 81-56 VËL

Vëllaznimi 56
i
Peja 79
i

15.02.2023 (20:00) PEJ 79-90 RAH

Rahoveci 90
i
Prishtina 82
i

16.02.2023 (17:00) PRI 82-67 BAS

Bashkimi 67
i
Ylli 93
i

16.02.2023 (20:00) YLL 93-78 PRZ

Prizreni 78
i

FINAL 4

Trepça 87
i

17.02.2023 (17:00) TRE 87-79 RAH

Rahoveci 79
i
Prishtina 80
i

17.02.2023 (20:00) PRI 80-76 YLL

Ylli 76
i

FINALJA

Trepça 74
i

19.02.2023 (20:00) TRE 74-66 PRI

Prishtina 66
i

FITUESI

Trepça
i