Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


Play Off Liga e Femrave 2022/23

Gjysmëfinalet

Bashkimi F 2
i

21.03.2023 16:00 BAS-TRE 75-53
24.03.2023 13:30 TRE-BAS 60-82

Trepça F 0
i
Prishtina F 2
i

21.03.2023 17:00 PRI-PEN 100-57
24.03.2023 17:00 PEN-PRI 82-91

Penza F 0
i

Finalja

Bashkimi F 3
i

27.03.2023 20:00 BAS-PRI 92-76
31.03.2023 20:00 PRI-BAS 79-66
04.04,2023 20:00 BAS-PRI 70-69
07.04.2023 17:00 PRI-BAS 67-42
11.04.2023 20:00 BAS-PRI 78-64

Prishtina F 2
i

FITUESI

Bashkimi F
i


Koment

✦ Skuadra që shënon dy fitore, kalon në finale.

✦ Skuadra që fiton 3 ndeshje në serinë finale, shpallet kampione.