Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


FBK Kupa e Kosovës 2020/21

FINAL 8

Rahoveci 66
i

03.02.21 16:00 RAH-TRE 66-64

Trepça 64
i
Ylli 74
i

03.02.21 19:00 YLL-BAS 74-60

Bashkimi 60
i
Prizreni 109
i

04.02.21 16:00 PRZ-VEL 109-106

Vëllaznimi 106
i
Peja 88
i

04.02.21 19:00 PEJ-PRI 88-90

Prishtina 90
i

Final 4

Rahoveci 66
i

05.02.21 16:00 RAH-YLL 66-87

Ylli 87
i
Prizreni 75
i

05.02.21 19:00 PRZ-PRI 75-79

Prishtina 79
i

FINALJA

Ylli 76
i

07.02.21 17:30 YLL-PRI 76-82

Prishtina 82
i

FITUESI

Prishtina
i