Tabelat dhe Rezultatet

Stinori


FBK Kupa e Kosovës 2023/24

FINAL 8

Trepça 84
i

13.02.2024 (17:00) TRE-IST 84-51

Istogu 51
i
Ylli 76
i

13.02.2024 (20:00) YLL-VEL 76-58

Vëllaznimi 58
i
Peja 64
i

14.02.2024 (17:00) PEJ-BAS 64-73

Bashkimi 73
i
Prishtina 108
i

14.02.2024 (20:00) PRI-PRZ 108-90

Prizreni 90
i

FINAL 4

Trepça 72
i

15.02.2024 (17:00) TRE 72-59 YLL

Ylli 59
i
Bashkimi 66
i

15.02.2024 (20:00) BAS 66-71 PRI

Prishtina 71
i

FINALJA

Trepça 71
i

17.02.2024 (17:00) TRE 71-69 PRI

Prishtina 69
i

FITUESI

Trepça
i