Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

Stinori 2015-2016

Stinori 2023-2024 Stinori 2023-2024 Stinori 2023-2024 Stinori 2023-2024 Stinori 2022-2023 Stinori 2022-2023 Stinori 2022-2023 Stinori 2022-2023 Stinori 2022-2023 Stinori 2021-2022 Stinori 2021-2022 Stinori 2021-2022 Stinori 2021-2022 Stinori 2020-2021 Stinori 2020-2021 Stinori 2020-2021 Stinori 2020-2021 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2019-2020 Stinori 2018-2019 Stinori 2017-2018 Stinori 2018-2019 Stinori 2017-2018 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2018-2019 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2017-2018 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2016-2017 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2015-2016 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2014-2015 Stinori 2013-2014 Stinori 2013-2014 Stinori 2013-2014 Stinori 2013-2014 Stinori 2013-2014 Stinori 2013-2014 Stinori 2013-2014 Stinori 2012-2013 Stinori 2012-2013 Stinori 2012-2013 Stinori 2012-2013 Stinori 2012-2013 Stinori 2012-2013 Stinori 2012-2013 Stinori 2011-2012

E PARA NË HISTORI TË KOSOVËS

Kiana Kryeziu fiton normën olimpike

Foto: KOK

Kiana Kryeziu fiton normën olimpike


14 January, 2022 @14:45

Skitarja kosovare Kiana Kryeziu ka fituar normën olimpike për të qenë pjesë e Lojërave Olimpike Pekini 2022.

Ajo ka futur emrin e saj në histori të këtij sporti në Kosovë, duke u bërë skitarja e parë që përfaqëson vendin në Lojërat Olimpike Dimërore.

Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin do të mbahen prej 4 deri më 20 shkurt 2022.

“Historike - Skitarja Kiana Kryeziu fiton normën olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore Beijing 2022 dhe bëhet femra e parë që do ta përfaqësojë vendin tonë në Lojërat Olimpike Dimërore”, ka shkruar edhe llogaria zyrtare e Komitetit Olimpik të Kosovës, sot.

Ndërsa Federata Skitare e Kosovës është prononcuar kështu: “Me garën e sotme të FIS që u organizua në Kronplatz të Italisë, Kiana konfirmoi normën Olimpike për të 5 herë dhe kështu arriti të arrijë qëllimin e FSK-së, KOK-ut dhe përfaqësueses sonë e cila tani do të paraqitet në LOD Pekin 2022 me femrën e parë në histori të saj!”


 
Të gjitha lajmet nga