Tabelat dhe Rezultatet

Stinori 2020-2021


Superliga Play Offs 2023-2024

Çerekfinalet

Trepça
i

Kalon direkt në gjysmëfinale

Prishtina 2
i

07.04.2024 20:00 PRI 72-64 VEL
09.04.2024 20:00 VEL 66-65 PRI
18.04.2024 20:00 PRI 83-73 VËL

Vëllaznimi 1
i
Peja
i

Kalon direkt në gjysmëfinale

Ylli 2
i

07.04.2024 17:15 YLL 87-69 BAS
11.04.2024 18:00 BAS 75-86 YLL

Bashkimi 0
i

Gjysmëfinalet

Trepça 3
i

21.04.2024 19:00 TRE 87-81 PRI
25.04.2024 19:00 PRI 85-86 TRE
28.04.2024 19:00 TRE 82-69 PRI

Prishtina 0
i
Peja 2
i

20.04.2024 17:15 PEJ 84-87 YLL
24.04.2024 19:00 YLL 92-86 PEJ
27.04.2024 19:00 PEJ 98-86 YLL
01.05.2024 19:00 YLL 80-81 PEJ
04.05.2024 19:00 PEJ 84-88 YLL

Ylli 3
i

FINALJA

Trepça 3
i

09.05.2024 19:00 TRE 77-68 YLL
12.05.2024 17:00 YLL 80-79 TRE
16.05.2024 19:00 TRE 85-78 YLL
19.05.2024 17:00 YLL 75-71 TRE
23.05.2024 19:00 TRE 67-66 YLL

Ylli 2
i

KAMPIONI

Trepça
i


Koment

✦ Skuadra që shënon 2 fitore në çerekfinale, kalon në gjysmëfinale. Sistemi i ndeshjeve 1-1-1.

✦ Skuadra që fiton 3 ndeshje në gjysmëfinale, kalon në finale. Sistemi i ndeshjeve 1-1-1-1-1.

✦ Skuadra që fiton 3 ndeshje në serinë finale, shpallet kampione. Sistemi i ndeshjeve 1-1-1-1-1.

Play Out:

► Skuadra e parafundit, luan ndeshje PlayOuti me finalistin e PlayOffit të Ligës së Parë: NewBasket-Prizreni 93-116 dhe Prizreni-NewBasket 107-67.