Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

VOLEJBOLL

Drita e fiton ndeshjen e parë finale të Play Off-it

Të tjera

Drita e fiton ndeshjen e parë finale të Play Off-it

09/04/21 @ 18:13

TAEKWONDO

Kosova me 4 garues në Kampionatin Evropian në Taekwondo

Të tjera

Kosova me 4 garues në Kampionatin Evropian në Taekwondo

09/04/21 @ 12:25

VOLEJBOLL

Peja fituese e Kupës në volejboll

Të tjera

Peja fituese e Kupës në volejboll

08/04/21 @ 22:24

BURSISTET

KOK nënshkruan bursat për shpresat Olimpike

Lojërat Olimpike/Të tjera

KOK nënshkruan bursat për shpresat Olimpike

08/04/21 @ 14:48

FRENCH OPEN

Roland Garros shtyhet për një javë, në shpresë të shikuesve

Tenis/Të tjera

Roland Garros shtyhet për një javë, në shpresë të shikuesve

08/04/21 @ 12:27

VOLEJBOLL

Ferizaj, finalisti i dytë i Kupës në volejboll

Të tjera

Ferizaj, finalisti i dytë i Kupës në volejboll

07/04/21 @ 22:10

BOKS

Donjeta Sadiku do të stërvitet në Finlandë me medalisten olimpike, botërore dhe evropiane

Të tjera

Donjeta Sadiku do të stërvitet në Finlandë me medalisten olimpike, botërore dhe evropiane

07/04/21 @ 20:08

VOLEJBOLL

Peja në finale të Kupës në volejboll

Të tjera

Peja në finale të Kupës në volejboll

07/04/21 @ 19:22

ÇIKLIZËM

Gara e çiklizmit anulohet për shkak të kushteve klimatike

Të tjera

Gara e çiklizmit anulohet për shkak të kushteve klimatike

04/04/21 @ 19:27

ÇIKLIZËM

Të dielën organizohet gara e çiklizmit, nisja bëhet nga Gjakova

Të tjera

Të dielën organizohet gara e çiklizmit, nisja bëhet nga Gjakova

02/04/21 @ 16:46


 
Të gjitha lajmet nga Të tjera