Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

KRAKOW 2023

Muhamet Ramadani — i treti në Lojërat Evropiane

Foto: KOK

Muhamet Ramadani — i treti në Lojërat Evropiane


Teksti: KOK

22 June, 2023 @14:09

Atleti ynë, Muhamet Ramadani, ka zënë vendin e tretë në Lojërat Evropiane Krakow 2023, të cilat për atletikën vlejnë si Kampionat Evropian ekipor, divizioni i tretë.
Ramadani hodhi gjylën në distancë 19.07 metra. Në total, morën pjesë 14 garues.
Është ky njëherit suksesi më i madh i atletikës në LE 2023.
Rezultati i Ramadanit tregon se ai vazhdon ngritjen dhe paraqitja e sotme do të jetë motiv shtesë para Kampionatin Evropian U-23 që mbahet muajin e ardhshëm.◼️


 
Të gjitha lajmet nga Të tjera