Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

FBNS @ IFSC

Ngjitja sportive anëtarësohet në Federatën ndërkombëtare me të drejta të plota

Ngjitja sportive anëtarësohet në Federatën ndërkombëtare me të drejta të plota


Teksti: KOK

4 April, 2023 @15:14

Federata e Bjeshkatarisë dhe Ngjitjes Sportive (FBNS) është bërë anëtare me të drejta të plota në Federatën Ndërkombëtare të Ngjitjes Sportive (IFSC).

Vendimi është marrë në Asamblenë e 19-të Gjeneralte të IFSC-së.

Ngjitja sportive hyri në programin olimpik të Lojërave Olimpike Tokio 2020, ndërsa në programin olimpik është edhe për Lojërat Olimpike Paris 2024.

KOK përgëzon FBNS-në për angazhimin e deritashëm dhe anëtarësimin në IFSC, duke i uruar suksese të mëtejme.


 
Të gjitha lajmet nga Të tjera