Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

KATEGORIA A E FEDERATAVE

Xhudoja në krye të Federatave sportive

Xhudoja në krye të Federatave sportive


31 January, 2023 @15:09

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka mbyllë procesin e kategorizimit të sportistëve, sporteve dhe trajnerëve për vitin 2023. Kështu, sipas KOK, Federata e Xhudos e Kosovës ka marrë maksimumin e pikëve dhe është vendosur në krye të kategorisë A të sporteve të Kosovës.

“Me rekomandim të komisionit përkatës dhe miratim të Bordit Ekzekutiv, Federata me dy medalje të arta olimpike, ajo e xhudos, dhe federata më masive në vend, ajo e futbollit, janë rekomanduar me maksimumin e pikëve, 100.” - ka shkruar njoftimi i KOK-ut sot.

Në kategorinë A, kësaj radhe ka arritur të futet edhe boksi, që ka marrë pikët e nevojshme duke u bazuar vecanërisht në suksesin e treguar të Donjeta Sadikut.

Ndërkaq në kategorinë B janë:

Kategoria B


 
Të gjitha lajmet nga Xhudo