Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

VOLEJBOLL

Afati kalimtar i hapur, si për vendorët ashtu edhe për të huajt

Afati kalimtar i hapur, si për vendorët ashtu edhe për të huajt


Teksti: FVK

17 January, 2022 @13:38

Nga data 15 janar, është hapur afati kalimtar i janarit në volejbollin e Kosovës.

Kjo periudhë është mundësi e mirë për angazhim te ndonjë ekip i ri për vollejbollistët/et që nuk kanë qenë të angazhuar/a me ndonjë klub gjatë stinorit vjeshtor.

Afati është i hapur edhe për transferimin e volejbollistëve të huaj në dy gjinitë, përmes sistemit elektronik për transfere, ‘VIS’.

Klubet kanë kohë të bëjnë lëvizje deri më datën 31 janar në orën 18:00, kur mbyllet zyrtarisht afati kalimtar, sipas rregullores së kalimit të lojtarë(e)ve.


 
Të gjitha lajmet nga Të tjera