Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

ATLETIKË

Muhamet Ramadani i dyti në Tivar për hedhje të gjyles

Muhamet Ramadani i dyti në Tivar për hedhje të gjyles


1 May, 2021 @18:35

Atleti ynë Muhamet Ramadani ka nisur të marrë rezultate të mira edhe në konkurrencën e seniorëve.

Ramadani, fitues i medaljes së artë në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj “Baku 2019”, doli i dyti në mitingun e Tivarit të Malit të Zi.

18-vjeçari, më i riu nga 10 pjesëmarrësit, e hodhi gjylën 7.260 kg në largësi 18.64 cm, duke arkëtuar njëkohësisht 1040 pikë të Federatës Botërore të Atletikës (IAAF).


 
Të gjitha lajmet nga Të tjera