Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

NGA CEREMONIA

Aja Broqi e Meldin Mustafi, tenistët më të mirë të vitit 2021

Aja Broqi e Meldin Mustafi, tenistët më të mirë të vitit 2021


10 January, 2022 @12:05

Në një ceremoni të mbajtur të dielën në Prishtinë, Federata e Tenisit të Kosovës (FTK) ka dhënë shpërblimet për më të mirët dhe shpresat e vitit 2021 në këtë sport.

Jeton Hadergjonaj

Teniste e vitit 2021 u zgjodh Aja Broqi, ndërsa tenisti i vitit 2021 u zgjodh Meldin Mustafi. .

Derisa FTK falenderoi të gjithë për pjesëmarrje dhe i dëshiroi suksese në të ardhmen, mëposhtë, çmimet për të gjitha kategoritë.

TOPI I KUQ:

Bora Uka- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq
Kenza Bushati- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq
Eden Lota- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq
Eli Duraku - ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq

TOPI I PORTOKALLTË:

Hana Veseli- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Reina Selmanaj- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Amela Sina- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Shend Hoxha- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Morihej Duraku- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Heron Ajeti- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë

U12:

Learta Muharremi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U12
Ervin Doli- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U12
Unik Ramadani- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U12

U14:

Altea Hajrizi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U14
Salidin Rama - ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U14

U16:

Aja Broqi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U16
Melos Nallbani- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U16
Aja Broqi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U18

U18:

Melos Nallbani- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U18

Tjera:

Vesa Gjinaj - ‘Tenistja më e mirë në arenën ndërkombëtare’;
Slobodan Petrovic- ‘Tenisti më i mirë’, Kategoria 35+

ÇMIMET KRYESORE:

Aja Broqi - ‘Tenistja e Vitit 2021’
Meldin Mustafi- ‘Tenisti i Vitit 2021’
KT Peja- ‘Klubi i Vitit 2021’
Kreshnik Arifi- ‘Trajneri i Vitit 2021’
Genis Nallbani- ‘Gjyqtari i Vitit 2021’
Kosova Open 2021, J5 Peja- ‘Turneu i Vitit 2021’

Mirënjohjet dhe falenderimet:

Izedin Zeka- ‘Çmim për shpërbim ndaj sportit’
Arsim Haxhishabani- ‘Çmim për shërbim ndaj sportit’
Abdullah Zymberi- ‘Çmimi Post-Mortem’
Kujtim Rrahmani- ‘Çmimi Post-Mortem’
Faton Islami- ‘Çmimi Post-Mortem’
Arben Zeka- ‘Çmimi Post-Mortem’
Bekim Bunjaku- ‘Çmimi Post-Mortem’

Mirënjohje për Institucione për bashkëpunim dhe përkrahje:
KOK
Departamentit të Sportit- MKRS
Komuna Pejë
Komuna e Rahovecit

Mirënjohje për shtyllën e FTK-së sponsorët:
Sponsor gjeneral, Banka për Biznes BPB
Eurokos JH
Hymeri Elevators
Mirënjohje mikut të FTK-së, kryetarit të Federatës së Tenisit të Turqisë, Cengiz Durmus

Mirënjohje për gazetarë dhe media për promovimin e tenisit gjatë vitit 2021:
Kreshnik Arifi- RTV Dukagjini
Kemajl Goca - Bota Sot
Jon Ajeti- Klan Kosova
Moral Pozhegu- T7
Gramos Pylla - Kujtesa Sport
Engjëll Bërbatovci- Artmotion
Shkëlqim Xhaqkaj- Kallxo.com
Gent Polloshka- TopSporti.com
ATV LIVE
Koha.net

Mirënjohje për fotografë:
Arben Islami
Shpend Ahmeti
Agron Berisha.


 
Të gjitha lajmet nga Tenis