Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

NGA TENISI KOSOVAR

Kosova kryesues, Ukëhaxhaj e Nallbani anëtar në KR të FTK-së

Kosova kryesues, Ukëhaxhaj e Nallbani anëtar në KR të FTK-së


15 March, 2023 @11:38

Në një mbledhje të Këshillit të Referëve të Federatës së Tenisit të Kosovës (FTK), dje është zgjedhur Komisioni i ri Drejtues (KD).

FTK

Pas mbledhjes, Tarkan Kosova, është rizgjedhur si kryesues i KD-së, ndërsa dy anëtarët tjerë të KD-së janë përzgjedhur të jenë Blearta Ukëhaxhaj dhe Genis Nallbani.


 
Të gjitha lajmet nga Tenis