Të gjitha lajmet

EJU

Kuka i zgjedhur në Komisionin e trajnerëve të Evropës

Foto: IJU

Kuka i zgjedhur në Komisionin e trajnerëve të Evropës

1 May, 2020 @1:07

Federata Evropiane e Xhudos (EJU) i ka dërguar letër Federatës së Xhudos së Kosovës (FXHK) duke i bërë të ditur se trajneri Driton Kuka është përzgjedhur në Komisionin e trajnerëvë të Unionit Evropian të Xhudos.

Me sukseset e arritura gjithandej nëpër gara, Driton Kuka disa herë është dëshmuar si trajner i nivelit botëror, ndërsa me këtë ftesë vetëm sa është konfirmuar suksesi i jashtëzakonshëm i tij i arritur me xhudistët kosovarë.

Në Komisionin e Trajnerëve marrin pjesë një grup i përzgjedhur i trajnerëve evropianë, me suksese të mëdha, që kanë rol vendimtar në caktimin e politikave të EJU-së sa i takon anës sportive.

“Komiteti Ekzekutiv i EJU-së në mënyrë unanime ka aprovuar propozimin që të ftojë Driton Kukën në Komisionin e Trajnerëve të EJU-së”, thuhet në njoftimin e Unionit Evropian të Xhudos.

Në Komisionin e Trajnerëve janë gjithsej shtatë trajnerë të xhudos. “Është nder i madh për mua. Ky komision ka në përbërje trajnerë eminent. Është vlerësim për punën që bëjmë dhe për rezultatet që kemi arritur”, ka thënë Driton Kuka për Koha.net të enjten.

VIDEO CONFERENCE

Një numër i Federatave, e gatshme për vazhdim të garave

Foto: KOK

1 May, 2020 @0:58

Krerët e Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK) kanë mbajtur të enjten një video takim me krerët e federatave sportive ët…

FONDI EMERGJENT

Komuna e Prishtinës ndan 100 mijë euro për klubet e rrezikuara

10 April, 2020 @19:54

Pandemia coronavirus po prek çdo pjesë të jetës dhe ndër më të rrezikuarat është sporti, që është në nivelin zero,…

EDHE TESTI NR. 2 NEGATIV

Boksierët e Kosovës, negativ në coronavirus

2 April, 2020 @21:21

Përfundimisht, ekipi Olimpik i boksierëve të Kosovës është negativ në coronavirus. Para pak çastesh KOK ka zyrtarizuar njoftimin, ndërsa…

CORONAVIRUS

Cila Federatë sa përfitoi nga Ministria?!

31 March, 2020 @22:14

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) ka dalë e para në shumën e përfituar, të ndara si ‘infuzion’ për sportet…

OLIMPIADA

Tokio 2020, bartet në 2021

24 March, 2020 @15:32

Zyrtarisht sot edhe Olimpiada e Tokios që ishte në plan të mbahej në korrik të këtij viti, është shtyer për…

Të gjitha lajmet nga Të tjera