Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

ÇIKLIZËM

Rizgjedhet kryetar i Federatës, me shumicë votash

Rizgjedhet kryetar i Federatës, me shumicë votash


8 March, 2021 @22:32

Në kuvendin e punës dhe zgjedhor të mbajtur nga Federata e Çiklizmit e Kosovës, delegatët ia kanë besuar edhe një mandat tjetër presidentit aktual, Avni Nuha.
Nga 30 delegat, 27 ishin të pranishëm, prej të cilëve 25 votuan për Avni Nuhën dhe 2 abstenuan.
Pas punës voluminoze dhe me mjaft sukses, nga ndërkombëtarizimi, pjesëmarrja në Lojërat Olimpike për herë të parë, e deri te rritja e cilësisë dhe masovitetit, delegatët kanë vendosur me shumicë, që komunitetin e çiklizmit ta drejtojë edhe në një mandat tjetër presidenti Avni Nuha.
Duke i falënderuar për besimin, pas rizgjedhjes Nuha ka thënë se e vlerëson dhe respekton vullnetin e kuvendarëve, e kjo mbështetje e obligon për punë e reforma akoma më të mëdha.
Pas zgjedhjes së kryetarit u plotësuan edhe pozitat tjera, derisa FÇK, së shpejti do të publikojë albumin e plotë me fotot e Kuvendit të Punës dhe Zgjedhor.


 
Të gjitha lajmet nga Të tjera