Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

E SPORTS - BOTËRORI NË IZRAEL

Kosova kthehet me medalje nga Botërori i Esports

Fotot: FESK/fb

Kosova kthehet me medalje nga Botërori i Esports


19 November, 2021 @22:26

Skuadra e Kosovës do të kthehet me medalje nga Izraeli, pasi që në Botërorin e zhvilluar aty në kuadër të Esport-eve ka arritur që në lojën Dota2 të sigurojë medaljen e bronztë.

Kosovo

Në anën tjetër, plasman të mirë ka pasur edhe ekipi në CS:GO që ka përfunduar i pesti në Botëror.

Në total, Kosova ka qenë shteti i dytë më i suksesshëm në Botërorin e Esporteve, pas Suedisë, nga 80 shtete pjesëmarrëse aty, nëse llogariten edhe fazat kualifikuese.

Kosovo | ESports

Të kujtojmë, që për Kosovën ky ka qenë Botërori debutues.TEAM KOSOVA @ WORLD CHAMPIONSHIP

Kryetar: Altin Preniqi
Nënkryetar: Besnik Thaqi
Social Media: Enes Salaji

DOTA2: Yll Ramadani [garter], Lir Nurboja [weatherbeaten], Florian Sedolli [Fllo], Albert Bahtiri [Sadpk], Drini Idrizi [cpirra].

CSGO: Qëndrim Hajrizi [v1w], Serdar Mahmuti [cerber], Bledar Dula [BledarD], Arlind Sadiku [deb0], Butrint Gashi [HYPER1]

 
Të gjitha lajmet nga Të tjera