Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TURNE

KT Peja organizon “Peja Kids 2021”

Fotot: KTPeja/fb

KT Peja organizon “Peja Kids 2021”


13 April, 2021 @13:22

Aktivitetet e tenisit në Pejë nuk kanë të ndalur, derisa Peja po tregohet si një ndër qytetet ku më së shumti po punohet në këtë sport.

Së fundi, Federata e Tenisit të Kosovës (FTK) ka bërë të ditur se KT Peja bashkë me FTK-në në fundjavën që vjen më 17 e 18 prill, organizojnë turneun Peja Kids 2021 për kategorinë ROG.

KT Peja

Ndërsa sa i përket mënyrës së paraqitjes për këtë turne, janë dhënë këto informata nga FTK-ja.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: [email protected]
CC: [email protected]
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes fizike (Red): 17.04.2021 @12:15
Afati i paraqitjes fizike (Orange): 17.04.2021 @14:00
Afati i paraqitjes fizike (Green): 18.04.2021 @12:15.


 
Të gjitha lajmet nga Tenis