Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet
{embed="/menu"}

TOKYO 2020

Italia eliminon Serbinë në Beograd, kualifikohet në Tokyo 2020

Italia eliminon Serbinë në Beograd, kualifikohet në Tokyo 2020


4 July, 2021 @23:18

Italia duke e mposhtur Serbinë me rezultat 95-102 në Beograd, u kualifikua në Lojërat Olimpike.

Italia në 3 çerekët e parë e kishte epërsinë, derisa dallimi i krijuar mjaftoi për fitore në 10 minutëshin e fundit, edhe pse çereku i fundit i takoi Serbisë.

Nicolo Mannion me 24 pikë ishte koshashënuesi më i mirë te Italia, derisa u ndihmua edhe nga Achille Polonara me 22 pikë dhe Simone Fontecchio me 21 pikë të tjera.

Te Serbia u dallua Danilo Andjusic me 27 pikë.

Italia në Lojërat Olimpike do të jetë në një grup me Gjermaninë, Australinë dhe Nigerinë.


TOKYO 2020

Doncic me triple-double, Sllovenia për herë të parë në Lojërat Olimpike

Lojërat Olimpike

Doncic me triple-double, Sllovenia për herë të parë në Lojërat Olimpike

04/07/21 @ 23:15

TOKYO 2020

Kosova me dy notarë në Lojërat Olimpike

Lojërat Olimpike

Kosova me dy notarë në Lojërat Olimpike

30/06/21 @ 17:37

TOKYO 2020

Hajdarit i konfirmohet pjesëmarrja në Lojërat Olimpike

Lojërat Olimpike

Hajdarit i konfirmohet pjesëmarrja në Lojërat Olimpike

30/06/21 @ 17:28

LO 2020

Merret vendimi përfundimtar për praninë e shikuesve në Tokyo 2020

Lojërat Olimpike

Merret vendimi përfundimtar për praninë e shikuesve në Tokyo 2020

21/06/21 @ 17:16

BOKS

Donjeta Sadiku në Tokio 2020

Lojërat Olimpike/Të tjera

Donjeta Sadiku në Tokio 2020

15/06/21 @ 18:58

TOKYO 2020

Edhe një olimpist nga Kosova

Lojërat Olimpike

Edhe një olimpist nga Kosova

15/06/21 @ 16:12

TOKYO 2020

Doncic me triple-double, Sllovenia për herë të parë në Lojërat Olimpike

Lojërat Olimpike

Doncic me triple-double, Sllovenia për herë të parë në Lojërat Olimpike

04/07/21 @ 23:15

TOKYO 2020

Kosova me dy notarë në Lojërat Olimpike

Lojërat Olimpike

Kosova me dy notarë në Lojërat Olimpike

30/06/21 @ 17:37

TOKYO 2020

Hajdarit i konfirmohet pjesëmarrja në Lojërat Olimpike

Lojërat Olimpike

Hajdarit i konfirmohet pjesëmarrja në Lojërat Olimpike

30/06/21 @ 17:28

LO 2020

Merret vendimi përfundimtar për praninë e shikuesve në Tokyo 2020

Lojërat Olimpike

Merret vendimi përfundimtar për praninë e shikuesve në Tokyo 2020

21/06/21 @ 17:16

BOKS

Donjeta Sadiku në Tokio 2020

Lojërat Olimpike/Të tjera

Donjeta Sadiku në Tokio 2020

15/06/21 @ 18:58

TOKYO 2020

Edhe një olimpist nga Kosova

Lojërat Olimpike

Edhe një olimpist nga Kosova

15/06/21 @ 16:12

TOKYO 2020

Brazili e Gjermania në një Grup, caktohen grupet për Lojërat Olimpike Tokyo 2020

Lojërat Olimpike

Brazili e Gjermania në një Grup, caktohen grupet për Lojërat Olimpike Tokyo 2020

21/04/21 @ 14:00

MUNDJE

Egzon Shala e përfundon herët Kampionatin Evropian

Lojërat Olimpike/Të tjera

Egzon Shala e përfundon herët Kampionatin Evropian

20/04/21 @ 15:40

HISTORIKE

Mbyllet Evropiani më i trofeshëm në histori për Kosovën

Lojërat Olimpike

Mbyllet Evropiani më i trofeshëm në histori për Kosovën

18/04/21 @ 19:18

BURSISTET

KOK nënshkruan bursat për shpresat Olimpike

Lojërat Olimpike/Të tjera

KOK nënshkruan bursat për shpresat Olimpike

08/04/21 @ 14:48


 
Të gjitha lajmet nga Lojërat Olimpike