Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet
{embed="/menu"}

DRITON KUKA

“Krenaria e veprimtarisë sime”

Foto: KOK

“Krenaria e veprimtarisë sime”


25 July, 2021 @10:42

Trajneri mjeshtër i xhudos, Driton Kuka, e ka quajtuar Majlinda Kelmendin krenari e veprimtarisë së tij, pas eliminimit të saj të hershëm në Tokio 2020.

“Krenari e veprimtarisë sime. Majlinda të falenderoj për jetë. Do të jesh gjithmonë Kampione Olimpike, Botërore e Evropiane,” ka shkruar Kuka në llogarinë e tij të Facebookut.

“Sot mos u hidhëro, puna e sakrfiica, djersa e gjaku që ke derdh për veten, mua, familjet tona, popullin shqiptar të është shpërmbyler gjatë karrierës. Mos u hidhëro sot, sepse e arta e Disit është e të gjithë ekipit tonë. Mos u hidhëro sot, të lutem, kokën lartë sepse shumë gëzime i ke dhuruar popullit shqiptar,” ka vazhduar emocionalisht në shkrimin e tij Kuka.

“Zoti të ka shpërblyer punën tënde, lëndimet ishin sfida që aq shumë të munduan fizikisht e mua shpirtnisht. Kokën lartë Majlinda! Krenar me ty deri në frymën time të fundit,” ka përfunduar shkrimin e tij Kuka.

Majlinda Kelmendi ia solli Kosovës medaljen e parë të artë në histori të vendit, duke e fituar në Olimpiadën e kaluar, të Rios 2016. Kelmendi gjithashtu ka fituar me dhjetëra Grand Slame gjatë karrierës dhe ka qenë Kampione Evropiane e Botërore në kategorinë e saj në xhudo.


TOKYO 2020

Drilon Ibrahimi me rekord personal e shtetëror

Lojërat Olimpike

Drilon Ibrahimi me rekord personal e shtetëror

25/07/21 @ 09:51

TOKYO 2020

Kampionia e Rios, ndalet në Tokio

Lojërat Olimpike/Xhudo

Kampionia e Rios, ndalet në Tokio

25/07/21 @ 09:46

MEDIA

Mediat serbe: “Shteti i rrejshëm” i Kosovës merr të artën olimpike

Lojërat Olimpike/Xhudo

Mediat serbe: “Shteti i rrejshëm” i Kosovës merr të artën olimpike

24/07/21 @ 16:24

MEDIA TALK

Kuka: S’po më dalin fjalët

Lojërat Olimpike/Xhudo

Kuka: S’po më dalin fjalët

24/07/21 @ 16:02

TOKYO 2020 — XHUDO

Beteja e plotë e Distria Krasniqit në video

Lojërat Olimpike/Xhudo

Beteja e plotë e Distria Krasniqit në video

24/07/21 @ 15:05

DISTRIA KRASNIQI

E përmbushur! S’do të ndalem

Lojërat Olimpike/Xhudo

E përmbushur! S’do të ndalem

24/07/21 @ 12:36

TOKYO 2020

Drilon Ibrahimi me rekord personal e shtetëror

Lojërat Olimpike

Drilon Ibrahimi me rekord personal e shtetëror

25/07/21 @ 09:51

TOKYO 2020

Kampionia e Rios, ndalet në Tokio

Lojërat Olimpike/Xhudo

Kampionia e Rios, ndalet në Tokio

25/07/21 @ 09:46

MEDIA

Mediat serbe: “Shteti i rrejshëm” i Kosovës merr të artën olimpike

Lojërat Olimpike/Xhudo

Mediat serbe: “Shteti i rrejshëm” i Kosovës merr të artën olimpike

24/07/21 @ 16:24

MEDIA TALK

Kuka: S’po më dalin fjalët

Lojërat Olimpike/Xhudo

Kuka: S’po më dalin fjalët

24/07/21 @ 16:02

TOKYO 2020 — XHUDO

Beteja e plotë e Distria Krasniqit në video

Lojërat Olimpike/Xhudo

Beteja e plotë e Distria Krasniqit në video

24/07/21 @ 15:05

DISTRIA KRASNIQI

E përmbushur! S’do të ndalem

Lojërat Olimpike/Xhudo

E përmbushur! S’do të ndalem

24/07/21 @ 12:36

TOKYO 2020 — XHUDO

Distria heroike! E artë në Tokio!

Lojërat Olimpike/Xhudo

Distria heroike! E artë në Tokio!

24/07/21 @ 12:02

TOKYO 2020 — XHUDO

Distria i sjell Kosovës medalje olimpike

Lojërat Olimpike/Xhudo

Distria i sjell Kosovës medalje olimpike

24/07/21 @ 10:39

YOUTUBE

Direkt, duelet e bllokut final ku lufton Distria

Lojërat Olimpike/Xhudo

Direkt, duelet e bllokut final ku lufton Distria

24/07/21 @ 09:59

TOKYO 2020 — XHUDO

Distria Krasniqi në gjysmëfinale

Lojërat Olimpike/Xhudo

Distria Krasniqi në gjysmëfinale

24/07/21 @ 08:19


 
Të gjitha lajmet nga Lojërat Olimpike